Sociala media och segel. Nu finns Gransegel på Facebook!.

Att synas på de så kallade sociala media är roligt. Det är framförallt interaktionen med "fansen" som ger det hela en extra dimension.
För oss på Gransegel som fortfarande envisas med att göra seglen i Sverige finns mycket att berätta om i det avspända format som en Facebook sida medger.
Bli ett fan du också- Gransegel på Facebook



Kom och se när vi skapar seglingsglädje

Välkommen till Öppet Hus den 13 mars i Stockholm. Vi kommer under dagen att visa ett modernt segelmakeri. Se själv när vi designar med teknik hämtad från Americas Cup, ultraljudslimmar kolfibersegel eller syr vårt eget speciella cruising laminatsegel.
Loftet står öppet mellan 10.00-15.00. Alla är välkomna och ingen föranmälan behövs. Kan du inte komma så är du naturligtvis välkommen när det passar dig, för att höra hur vi kan öka din seglingsglädje.


NEX: new generation of flying sails furlers


Äntligen har den kommit, NEX, den efterlängtade ersättaren till de omåttligt populära NEC-rullsystemen för Code Zeros och Screechers.
Fler och fler upptäcker fröjden i att hissa seglet inrullat före en rundning av en udde och rulla ut det när båten är på kurs. Kan det bli enklare?

ladda hem en brochyr.

Starkare snyggare än någonsin och ännu lättare.
NEX 0.9 till båtar 6 till 10,5m.
NEX 1.5 till båtar 10 till 12m.
NEX 2.5 till båtar 12 till 14m.
NEX 5.0 till båtar 13 till 18m

www.profurl.com

.

GranPrix klättrar

Det som från början var en ursäkt att få träffa lite trevliga kunder ute i vår fantastiska skärgård har vuxit till en av ostkustens stora kappseglingsevenemang.
De av er som läser tidningen Segling kunde se att vi nu är med som ett av de tio största kappseglingarna på ostkusten, men då har de inte räknat med vår stora och mycket kära skara flerskrovsbåtar.

Konceptet med omvänd LYS/SRS-start har visat sig fungera väl samtidigt som det attraherar flera olika typer av seglare. Sen tror vi även att den sociala delen av GranPrix har bidragit till det höga deltagarantalet. Succén 2009 med "granbandet" Gransegels eget liveband kommer att upprepas på ett eller annat sätt. Till tävlingen 2010 kommer vi som vanligt att bjuda på en del nyheter, men det återkommer vi till senare under våren.
Nu vill vi bara skryta lite med att "vår lilla tävling" har blivit stor.

Gör en stor markering i kalendern den 4/9, då smäller det för elfte gången.


stockholm 08 718 30 60

malmö 040 15 00 28

oslo +47-67 58 71 50

Bli ett "fan" av vår Facebooksida och få de senaste nyheterna direkt på din "wall".
Dela

lnför den tionde upplagan av GranPrix instiftade vi ett nytt vandringspris som vanns första året av Håkan Forslund med Scampin Ulrika.
Priset är ett konstverk skänkt av Robert Emanuel Fredriksson på Nacka Stentryckeri.
Självklart är prestigen och äran den stora drivkraften till att försöka nå prispallens högsta steg, men detta nya pris
kommer knappast att minska anledningen till att ställa upp i Sveriges trevligaste kappsegling.

Öppet hus - vi upprepar succén från i fjol !
Gransegel är idag en av få segelmakare som fortfarande tillverkar sina segel i Sverige. Produktionen kommer under öppet hus vara i gång så ni får möjlighet att se hur ett segel blir till. 
Våra värdar och värdinnor kommer att visa er runt bland alla olika moment i segeltillverkningen och du är självklart välkommen att ställa frågor till våra segelmakare.
Vi bjuder på lättare förtäring under hela dagen, varmt välkomna.

Vill du ej ha Skotpunkten,
fyll i din epostadress här:

Epost: *
Övrigt: