Världsmästarservice

Välj mellan tre olika servicenivåer:

1. Total-service

Hinner du inte med? Lugn – vi fixar allt.

Värdefulla saker ska vårdas professionellt. Dina segel är värdefulla – och din tid. Därför erbjuder vi nu professionell service av dina segel. Arne Sjöberg är ansvarig. Han och hans team åker ut till din båt. Tar av seglen, viker och tar med dem hem till loftet. Här går vi igenom dem, reparerar eventuella skador eller gör justeringar som hindrar onödigt slitage. Sedan vinterförvarar vi dem och när du är redo kommer vi ut och sätter upp dem igen. När vi hämtar dina segel besiktigar vi också dina fall och skot och gör en bedömning ifall de behöver ersättas.

Det här är det bästa alternativet för dig som vill få tiden att räcka till annat och som värnar om att ha topptrim på dina segel.

2. Hämt-service

Vi ses på bryggan i din båtklubb.

Granservice kommer till utvalda marinor och klubbar i samband med höstupptagning och erbjuder gratis "hämtservice". Vi samlar in seglen, skriver orderkort, tar dem till loftet, servar/reparerar. Efter cirka två veckor är seglen klara för leverans. Önskas vinterförvaring? Vi fixar även det för en rimlig summa.
På www.@gransegel.com hittar du information om tider och platser i Stockholmsområdet vi besöker under hösten.
Det här är ett alternativ för dig som vill lösa ditt behov av segel-underhåll på ett lätt och smidigt sätt och säkerställa att dina segel håller så länge som möjligt.

3. Loft-service

Kom till oss. Vi bjuder på fika – om vi hinner.

Det tredje valet är att du själv kommer med ditt segel till oss på Gransegel och berättar vad som behöver göras. Vi servar ditt segel och du hämtar det några veckor senare. Men våren är en hektisk tid för oss, så för att vara trygg med att du får din service i tid, vänta inte för länge med att lämna in ditt segel.
Det här är alternativet för dig som vill hålla dina segel i skick, och som har möjlighet att vara ute i god tid.

Checklistan, för din trygghet

Vid varje segelservice använder vi en checklista som sedan finns med på din faktura. Där framgår tydligt:
· vilka åtgärder som är gjorda
· att alla viktiga punkter på seglet är kontrollerade
· en allmän bedömning av seglets skick.

Kostnad
Maxpris: Vi garanterar alltid ett maxpris på din bokade reparation. Upptäcks andra fel kontaktar vi dig och lämnar ett kostnadsförslag.

Välkommen till oss med dina segel.


08 718 30 60

Hämta.
Klicka på bilden för att ladda ner hela brochren i PDF format. ca 1,5mb
stockholm 08 718 30 60

malmö 040 15 00 28

oslo +47-67 58 71 50