fbpx

Elektriskt Vinschhandtag

Ewincher, ett alternativ till den elektriska vinchen!

Ewincher, en elektrisk vinschhandtag för din segelbåt, kan användas direkt på alla vinschar ombord. Du kan skota genuan, rulla in storseglet, hissa upp en besättningsman i masten med den.

Det är utformat för alla båtar från 30 till 60 fot.

Ewincher är extremt mångsidig med många funktioner som gör den användbar i alla situationer och för alla manövrer.

Det är en stor hjälp ombord och ett verkligt alternativ till den elektriska vinschen!

Ewincher är mycket lätt att hantera och installera tack vare sin ergonomiska design och låga vikt på endast 2,2 kg.

Den elektriska assistansen är enkel att använda med alla kontroller på handtaget, så du kan fortsätta vinscha som vanligt men med extra vridmoment (90 Nm) samtidigt som du behåller precisionen (0 till 100 rpm). Du kan behålla känslan av att använda en traditionell vinsch samtidigt som du minskar den fysiska ansträngningen avsevärt.

Du kan använda den i både assisterat eller manuellt läge, eller båda samtidigt, för att säkerställa maximal precision samtidigt som du behåller känslan av en traditionell vinsch. Du kan använda Ewincher som ett manuellt handtag när du vill.

Det löstagbara och uppladdningsbara batteriet har lång livslängd.

Ewincher är även vattentät.

Det är också ett unikt uppkopplat objekt.

För att undvika överbelastning och för din egen säkerhet, har Ewincher en momentbegränsare som du kan kontrollera direkt via din smartphone.

Denna app ger dig också tillgång till andra värdefulla data under seglingen, inklusive batteriladdningsnivå, återstående drifttid och användarmanualen.

Ewincher är en ny generation av elektriska vinschhandtag som låter dig anpassa kraften på handtaget efter dina behov och övervaka dina insatser i realtid på din segelbåt.Här är några fördelar med att använda Ewincher på din segelbåt:

  1. Minskad fysisk ansträngning: Ewincher gör det möjligt att hissa och trimma segel med minimal fysisk ansträngning. Det är särskilt fördelaktigt för seglare med begränsad styrka eller de som seglar på större båtar där kraften som krävs för att manövrera vinscharna är betydande.
  2. Ökad kontroll: Ewincher har en justerbar hastighetskontroll och en momentbegränsningsfunktion. Det ger seglarna möjlighet att finjustera kraften och hastigheten när de trimmar segel, vilket ökar kontrollen över båtens prestanda.
  3. Eftersom Ewincher automatiserar vinschhantering, kan seglare spara tid och energi. Det gör det möjligt att snabbt och effektivt trimma segel och fokusera mer på navigering och taktik.
  4. Enkel installation: Ewincher kan enkelt installeras på befintliga vinschar och kräver inga båtmodifieringar. Detta gör det till en kostnadseffektiv uppgradering för seglare som vill dra nytta av elektrisk vinschhantering.
  5. Mångsidighet: Ewincher är vanligtvis kompatibel med olika typer av vinschar och kan användas för att hantera flera typer av segel, inklusive storsegel och fockar.
  6. Användarvänlighet: Ewincher är utformad för att vara enkel att använda och kan styras med en trådlös fjärrkontroll.