fbpx

Köpa nya segel?

Att köpa nya segel är en viktig investering för oss seglingsentusiaster. Nya segel förbättrar din båts prestanda och gör seglingen roligare, bekvämare och säkrare. Men innan du köper nya segel, är det några viktiga faktorer att tänka på. Först och främst är det viktigt att fundera över varför du vill köpa nya segel. Kanske har dina gamla segel blivit slitna och ineffektiva med åren, eller så vill du helt enkelt uppgradera till modernare och mer avancerade segel. Oavsett skälet är det viktigt att ha klart för dig vad du behöver när kontaktar oss för att köpa nya segel. När du har bestämt dig för att köpa nya segel är det nästa steg att undersöka olika alternativ på marknaden. Det finns många segeltillverkare och segelmakare som erbjuder olika typer av segel för olika båttyper och ändamål. Det är fördelaktigt att prata med experter som oss på Gransegel för att få råd och rekommendationer om vilka segel som passar bäst för din båt och dina seglingsbehov. Priset är naturligtvis också en viktig faktor när du överväger att köpa nya segel. Priserna på nya segel varierar beroende på storlek, material och utförande. Sammanfattningsvis är att köpa nya segel en viktig beslut och investering för alla seglare. Genom att göra noggranna överväganden och forska noggrant kan du hitta de bästa seglen för din båt och njuta av en förbättrad seglingserfarenhet. Så tveka inte att utforska dina alternativ och köpa nya segel som kommer att ta din segling till nya höjder.

Vi har i över 40 år samarbetat med de ledande dukleverantörerna; Contender, Challenge & Dimension-Polyant


Köpa nya segel? Kontakta någon av våra segelmakare eller fyll i formuläret nedan.

Stockholm 08 718 30 60

Malmö 040 15 00 28


Vilken segelduk ska jag ha?

Det är en fråga om hur du vill segla. Detta är helt avgörande för dukvalet. Och det finns mycket att välja bland! Hållbarhet, styrka och vikt är faktorer som måste vägas in. Priset också, naturligtvis. Du berättar för oss hur du seglar, tillsammans göra vi den prioritering som är den rätta för just dig.

Öka seglingsglädjen

Vi är glada över att du överväger att köpa nya segel hos oss! Segling är en fantastisk passion som ger oss möjlighet att utforska de vackra vatten som Skandinavien har att erbjuda. Vi förstår hur viktigt det är att ha pålitliga och högkvalitativa segel när du ger dig ut på äventyr till havs.

erfarna segelmakare

Vårt team är här för att hjälpa dig hitta de bästa seglen för dina behov. Vi har årtionden av erfarenhet inom segling och kan ge dig råd och stöd genom hela processen. Vårt mål är att säkerställa att du får segel av högsta kvalitet som inte bara gör din segling säkrare utan också mer njutbar.

Fokus på prestanda och komfort

Våra segel är noga utformade och tillverkade med fokus på prestanda och hållbarhet. Vi strävar efter att erbjuda produkter som inte bara lever upp till dina förväntningar, utan också överträffar dem.

Prestanda och hållbarhet

Våra segel är noga utformade och tillverkade med fokus på prestanda och hållbarhet. Vi strävar efter att erbjuda segel som inte bara lever upp till dina förväntningar, utan också överträffar dem.

Expertstöd för smidig segling

Med loft i Stockholm, Malmö & Oslo strävar vi efter att erbjuda den senaste segelteknologin och lokal expertis till våra kunder när det kommer till att köpa ett nytt storsegel, försegel, genua, rullsystem, codesegel, gennaker eller spinnaker.